Zoho Notebook

Hvis du har brug for et program til at tage noter med, så er Zoho Notebook måske lige sagen for dig.

 

Oprettede Notebooks

 

Notebook er et cross platform program fra Zoho, der virker på alle enheder, Linux,Windows Mac, Android, Iphone og Web. Programmet kan downloades på Zoho’s hjemmeside og det er gratis at bruge. Og det kan sync på tværs af alle enheder, så du altid har dine noter lige ved hånden.

Du kan kan hurtigt oprette en ny Notebook hvor du i hver  kategori gemmer din oprettede noter. Foreksempel kan du oprette notebooks til forskellige formål, studier på uddannelse og ellers  hvad for nogle interesser du måtte have.

Med zoho Notebook kan du hurtigt oprette noter der er lige til at gå til. Du kan hurtigt oprette en to do liste med checkbox, indsætte link,  indsætte billede som du har lageret på  din computer. Du kan også indsætte kode og ordered og unordered liste.

 

 

Du kan super hurtigt create link card, det vil sige du gemmer en hjemmeside på en note, og markere områder på en hjemmeside og klippe med  web clipper og gemme i en note. Du kan også oprette sketch (tegne) ved at oprette en Draw note.

 

notebook

Her er klippet med Web clipper

 

 på mobilen

notebook

 

Det er en god Notebook app at have på mobilen, hvor der er mange gode funktioner foreksempel kan man tage et billede i notebook og det bliver gemt i en note. Hurtigt overblik over dine noter.

Med Zoho Notebook får du en masse gode funktioner.

  1. Virker på alle enheder og Web
  2. Oprette checkbox
  3. Oprette to do list
  4. Sketch med draw
  5. Indsætte kode
  6. Oprette ordered og unordered liste
  7. Create link card (gemme hjemmesider i en note)
  8. Web clipper
  9. Tage billeder på mobilen og gemme i note

 

Download Zoho Notebook

Zoho har mange andre programmer som er interessante, det er  cloud baseret programmer zoho’s hjemmeside

Mere fra Rundt om Linux

 

.

%d bloggers like this: