Video redigering i Linux

Video redigering i Linux

Du kan redigere video i Linux akkurat som du kan i Windows og Mac computere. Til video redigering i linux  findes rigtige mange gode video programmer  – så det er bare kaste sig ud i det og prøve sig frem – og finde det video redigerings program du føler dig mest fortrolig med så du kan starte med video redigering i linux.

Og der findes programmer til enhver tænkelige  video redigerings opgave du måtte have. I Linux verdenen er programmerne Opensource og gratis at bruge. I Windows hedder det gratis video redigerings program Windows Movie Maker og i Mac hedder det iMovie. Mange af programmerne er Cross -Platform så mange af programmerne der skives om her kan benyttes på forskellige systemer.

Programmerne understøtter mange video formater og Camcorder – Kameraer.

Du kan med programmerne blandt andet redigere din egen film oploade til youtube – oploade til Vimeo og eksportere din film til DVD. Du kan også oprette 3D animotionsfilm. Så der er som sagt noget for en hver smag.

Nogle af programmerne er avanceret at bruge, de bliver brugt til film fremstilling i Hollywood, mens andre er lavet så de er enkle at bruge, så det kan være en god ide at starte med de enkle programmer først så det ikke bliver alt for uoverskueligt i starten.

Itsfoss har lavet en god guide som du kan se her under.

 

Guide fra Itsfoss

 

Video redigerings programmer i Linux

 

Se mere fra Linux guide

%d bloggers like this: