ubuntu

Canoical firmaet der driver ubuntu

Ubuntu er en open source software platform, der kører overalt fra ting til clouds. Vores tjenester sikrer, at den er certificeret til brug på forskellige  enheder, pc’er, servere og cloud infrastruktur – offentlig og privat.
ubuntu.com finder du detaljerede oplysninger om platformen og dens funktioner, vores tjenester og administrationsværktøjer samt detaljer om vores partner- og certificeringsprogrammer.

Når ubuntu er installeret har man alt hvad man behøver til sit hjem, forening og virksomhed ja ubuntu  klarer det hele. Alle programmer man skal bruge til hjemmet eller kontoret er lige ved hånden. Libre office,browser,email og medie programmer er alle forudinstalleret så det er let at komme igang med at bruge ubuntu. Og mange flere tusinde programmer er lige ved hånden man skal bare åbne ubuntu software center så der adgang til at installere lige hvad for et program man ønnsker.

Ubuntu software center

ubuntu software center

ubuntu Sikkerhed

Med en indbygget firewall og virusbeskyttelsessoftware er Ubuntu et af de mest sikre operativsystemer i verden. Og de langtidssigtede supportudgivelser giver dig fem års sikkerhedspatcher og opdateringer.

Opensource

Ubuntu har altid været gratis at downloade, bruge og dele. Vi tror på kraften i open source software; Ubuntu kunne ikke eksistere uden dets verdensomspændende fællesskab af frivillige udviklere.

Tilgængelighed

Ubuntu er for alle uanset nationalitet, Ubuntu er fuldt oversat til over 50 sprog og indeholder vigtige hjælpemidler.

Smukt design

Ubuntu er designet til at fungere på de nyeste bærbare computere, desktops og touch screen-enheder. Det ser utroligt ud på skærme med høj opløsning – og med touch screen forbedringer og grænsefladeforbedringer, herunder individuelle menulinjer i hvert applikationsvindue, er det nu endnu nemmere at bruge.

Ubuntu bruger desktop version unity hvor det er let at finde det program man skal bruge. Der er en dock som standard i venstre side, men den kan også flyttes ned i bunden hvis man ønsker det.

 

Ubuntu passer til næsten alle slags computere

Canonical arbejder sammen med verdens førende computerproducenter og det viser at ubuntu er et seriøst valg,  Ubuntu kører på et stort udvalg af enheder. Det betyder, at Ubuntu nu er tilgængelig hos tusindvis af detailhandlere i hele Kina, Indien, Sydøstasien og Latinamerika.
Og Ubuntu er ikke kun til computere, det bruges i datacentre rundt om i verden, der driver enhver form for server  og er langt det mest populære operativsystem i skyen.

 

Hurtig, sikker og enkel, Der kører Ubuntu på millioner af pc’er over hele verden
Download den nyeste version af Ubuntu, til stationære pc’er og bærbare computere.

Hent ubuntu