Ubuntu visitkort

Sådan opretter du visitkort med Ubuntu

 

Visitkort oprettet med glabels

 

Du kan oprette visitkort på utrolig mange måder, med rigtig mange forskellige programmer, der findes også mange online programmer til at lave kort med. Men Ubuntu har faktisk et lille smart og enkelt program som hedder glabels.

gLabels er et program til at oprette etiketter og visitkort. Programmet er designet til at fungere med diverse laser/blæk aftagelige etiket- og visitkortark, som du kan finde i de fleste kontor miljøer.

gLabels kan bruges til at designe adresseetiketter, navnemærkater, prismærkater, cd/dvd-etiketter eller bare alt som er organiseret i et regulært mønster på et stykke papir. Etiketter (eller kort) kan indeholde tekst, billeder, linjer, former og stregkoder. gLabels inkluderer også en funktion til at sammenføje dokumenter, som giver dig mulighed for at udskrive en unik etiket for hver post fra en ekstern datakilde, såsom en CSV-fil eller en adressebog fra Evolution.

 

visitkort

Her kan du vælge produkter

 

For at oprette en ny etiket eller visitkort skal du vælge Fil ▸ Ny for at vise dialogboksen Ny etiket eller kort. Vælg medietype og orientering for det nye dokument, og klik derefter på OK. Et nyt dokument vises i displayområdet i gLabels-vinduet.

glabels hjemmeside

glabels guide

Mere fra Ubuntu

%d bloggers like this: