Om Linuxground.dk

Mit navn er Michael Larsen og jeg har stiftet hjemmesiden/bloggen linuxground.dk

Min interesse for Linux startede for efterhånden mange år siden. Da jeg første gang hørte om Linux blev jeg straks interesseret i at lære mere om det spændende projekt. Det har været spændende at følge udviklingen gennem årene, og se hvad det er vokset til. Det er ikke bare for Linux nørder der sidder og taster i terminalen mere, men for hele familien Danmark da Ubuntu er lige så enkelt at bruge som Windows og Mac, så hvis du har en computer af ældre dato der er blevet for langsom så kan du med fordel prøve at installere Linux på den. Det har jeg selv gjort og haft meget glæde af især af lightweight versioner der ikke kræver så meget kraft. Man kan også installere Linux i virtualbox som så kører inden i Windows det er også en måde at gøre det på.

Linuxground handler om Linux, mest om Ubuntu baserede distro da jeg har mest erfaring med dem
Jeg har prøvet mange forskellige distroer gennem tiden men vender altid tilbage til en Ubuntu version. Mange Ubuntu versioner virker bare out of the box det er det skønne ved Ubuntu.

Jeg har installeret Linux side om side med windows “dualboot” med det er yderst sjællent jeg bruger windows, Linux er meget hurtigere til at starte op og er ikke virusplaget som Windows, og så er der lige opdateringerne i windows som er umådelige langsomme. Så hvis du syntes Windows er blevet lidt for kedelig og triviel. Så hvorfor ikke prøve det og se om Linux er noget for dig, der findes hjælp at hente mange steder, der er lavet mange hjemmesider hvor du kan få hjælp. Især askubuntu.com er en god side  hvor du kan stille spørgsmål.

Vilkår

Når du bruger guider og kommandoer på linuxground.dk sker det på eget ansvar. Linuxground.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelt tab af data og andre uforusigligheder.

Når jeg ikke arbejder med Linux er min anden store fritids interresse, lystfiskeri hvilket jeg bruger en stor del af sommeren til.