Om Linuxground.dk

Mit navn er Michael Larsen og jeg har stiftet hjemmesiden/bloggen linuxground.dk


Min interesse for Linux startede for efterhånden mange år siden. Da jeg første gang hørte om Linux blev jeg straks interesseret i at lære mere om det spændende projekt. Det har været spændende at følge udviklingen gennem årene, og se hvad det er vokset til. Det er ikke bare for Linux nørder der sidder og taster i terminalen mere, men for hele familien Danmark da Ubuntu er lige så enkelt at bruge som Windows og Mac, så hvis du har en computer af ældre dato der er blevet for langsom så kan du med fordel prøve at installere Linux på den. Det har jeg selv gjort og haft meget glæde af især af lightweight versioner der ikke kræver så meget kraft. Man kan også installere Linux i virtualbox som så kører inden i Windows det er også en måde at gøre det på.

Linuxground handler om Linux, mest om Ubuntu baserede distro da jeg har mest erfaring med dem
Jeg har prøvet mange forskellige distroer gennem tiden men vender altid tilbage til en Ubuntu version. Mange Ubuntu versioner virker bare out of the box det er det skønne ved Ubuntu.

Lystfiskeri er også min hobby

Når jeg ikke arbejder med Linux er min anden store fritids interesse lystfiskeri, hvilket jeg bruger en stor del af sommeren til.

Linux all over the world