Manjaro Linux når det er bedst

 

Manjaro out of the box:Jeg har prøvet kræfter med Manjaro deepin-17.1.11.1 en uges tid og må sige, jeg er over hovedet ikke blevet skuffet, tværtimod er jeg blevet meget positivt overrasket over hvor godt et styresystem det er. Alting har bare virket out of the box lige fra første minut, der er ikke noget at sætte en finger på, det kører bare der ud af. Installationen var meget enkelt, og tog ikke lang tid. Jeg har altid sværget til Ubuntu, men er nu måske ved at ændre mening til fordel for denne fremragende Manjaro distro.

 

Manjaro har et andet pakke system end Ubuntu. Pacman manager er let at bruge til at installere og afinstallere programmer med.

 

Pacman manager

 

Hvis du bruger terminalen til at installere programmer med hedder det i Ubuntu sudo apt-get installl (programnavn)  og i Manjaro hedder det sudo pacman -S (programnavn)

 

 

Deepin Skrivebordet har en moderne brugerflade og er meget brugervenlig

 

Deepin Desktop

 

Manjaro er konfigureret til at bruge sine egne dedikerede software repositories, selv om du stadig kan få adgang til  Arch User Repository (AUR) for yderligere software, hvis du ønsker det.

 

Manjaro er en brugervenlig Linux distribution baseret på Arch-operativsystemet. Manjaro er udviklet i Østrig, Frankrig og Tyskland, og giver alle fordelene ved Arch-operativsystemet kombineret med fokus på brugervenlighed og tilgængelighed. Manjaro er velegnet til nybegyndere såvel som erfarne Linux brugere.

Manjaro hjemmeside Wiki Manjaro

 

Mere fra Linux guide

 

 

 

%d bloggers like this: