Keepassxc password manager

KeepassXC password manager til dine passwords

KeepassXC password manager

KeepassXC password manager er et godt valg for sikkerheden

KeepassXC password manager – Med alle de forskellige online kontoer som vi alle efterhånden har rigtig mange af, foreksempel Netflix, Viaplay, Netbank osv. Kan det være umådelig svært at huske alle de forskellige password vi har til de forskellige kontoer. Så er et password manager program en rigtig god ide til at holde styr på alle sine password. Så nu skal det være slut med lette password som dit kæledyrs navn og 123456 som er alt for lette at gætte. Så med KeepassXC kan du let lave om på dine vaner.

Open Source

KeepassXC er et gratis Open Source Password manager program der husker dine alle dine password, KeepasXC er et cross – platform program. Det vil sige du kan installere det på Linux, Windows og MacOS.

Databasen er altid krypteret med en krypteringsalgoritme der bruger en 256 bit nøgle. Database formatet er kompatibelt med Keepass Password Safe. Databasen gemmes lokalt på computeren eller et USB stick. Det kan også være en fordel at gemme databasefilen i googledrev eller andre online drev.

Du kan importere fra andre Password managers hvis du har gemt det som en cvc fil. Så er du fri for at skulle indtaste alle dine ind igen i PasswordXC. Det gøres typisk sådan at du skal eksportere en cvc fil fra en anden Password manager og importerer cvc filen i PasswordXC.

Der følger en guide med nederst på siden.

Der er også en Password generator med i programmet, som du kan oprette unikke stærke password med som du kan bruge til dine forskellige logins. Du kan også bruge Browser integration så du slipper for at indtaste dit brugernavn og password  hver eneste gang du skal logge ind på en online konto.

En password manager gør dagen meget lettere med hensyn til at logge på forskellige kontoer og sparer dig for en masse besvær og sparer dig for en masse brugbar tid,så du hurtigt kan komme videre.

Du kan installere KeepassXC i Ubuntu fra Software center eller terminalen.

Video guide

KeepassXC bruger guide

KeepassXC hjemmeside

Mere fra Linux guide

%d bloggers like this: