Hjælp – Thunar file manager menulinjen er forsvundet, bare rolig

Thunar file manager – xfce4-settings-editor

Hvis du er i den uheldige situation, at din menulinje er forsvundet i din Thunar file manager, og ikke kan bruge menulinjen mere til ændringer og andet formål.

Menulinjen er den øverste linje i programmet, hvor du finder menuerne – fil-rediger – vis – gå – hjælp. Du er sikkert her på denne side fordi din menulinje er forsvundet og søger efter hjælp – bare rolig hjælpen er nær.

Thunar file manager

Så gå ikke i panik. Der er nemlig et godt program der hedder xfce4-settings-editor (Indstillingsredigering) som du kan gendanne menulinjen med. Du finder xfce4-settings-editor under indstillinger og på Dansk hedder programmet Indstillingsredigering.

Når du har åbnet programmet skal du skrolle ned til Thunar i venstre side, og finde last-menubar-visible i højre side sætte flueben i højre boks under værdi.

 

Åben Thunar file manager og menulinjen er gendannet igen. Og du kan fortsætte med dit arbejde og vise skjulte filer og meget andet igen.

 

 

Thunar  bliver oftest brugt i Linux  xfce Desktop Environment, som er et unix lignende letvægts skrivebords miljø.

Det gode ved xfce skrivebordet er at det ikke kræver ret mange resourcer og kan bruges til ældre computere der ikke har så meget computer kraft st gøre med.   Læs mere om xfce desktop på deres hjemmeside xfce.org

Mere fra Linux guide

%d bloggers like this: