Gode grunde til at bruge Ubuntu

Der er masser af gode grunde til at  bruge Ubuntu

Ubuntu Linux er en af de meste populære Linux Distro. Der er mange gode grunde til at bruge Ubuntu. Bortset fra at det er gratis at bruge og har åben kildekode , er det et meget brugervenligt operativsystem og det har et Software Center fyldt med et overflødighedshorn af flere tusinde  programmer lige til at installere.

Ubuntu en af de mest populære distros

Der er designet mange Linux distributioner  der på hver sin måde kan benyttes til forskellige opgaver. Som en open source-software kan Linux udviklerne ændre i koden  og skabe noget nyt og spændende.
Ud af disse mange Linux-distributioner er Ubuntu, Mint, Fedora, openSUSE og Debian nogle af de mest populære operativsystemer. Hvis du står over for problemer med Windows skal du prøve Ubuntu og dets mange goder.

Hvis vi kigger på statistikken, er Ubuntu  det mest populære open source-operativsystem. For de fleste af os var Ubuntu vores første Linux-baserede operativsystem. Derfor er Ubuntu et godt valg og mange bruger det til deres hverdags computer fordi det er så fleksibelt.

Mange computerbrugere anser Linux-baserede systemer svære at bruge og lavet til udviklere. Det er en stor misforståelse, og Ubuntu fungerer som en perfekt medspiller. Ligesom Windows er installation af Ubuntu  meget nemt, og enhver person med grundlæggende kendskab til computere kan opsætte Ubuntu ellers er der masser af hjælp at hente. I årenes løb har Canonical forbedret den samlede desktopoplevelse og gjort brugergrænsefladen let at bruge. Overraskende nok siger  mange mennesker endda Ubuntu er lettere at bruge i forhold til Windows.

Ubuntu er gratis, du skal bare gå ind på Ubuntus hjemmeside og downloade din foretrukne Ubuntu version og oprette et bootbar usbstick eller brænde iso filen ned på en dvd. Så kan du prøve Ubuntu uden at installere systemet eller du kan installere det på computeren.

Ubuntu er et meget sikkert system. Det vil være forkert at sige, at Ubuntu er 100% immun mod virus. I sammenligning med Windows er de skadelige malware risici med Ubuntu Linux ubetydelige.  Installer gufw firewall og aktiver firewallen og installer clamtk antivirus så er du godt beskyttet.

Ubuntu har et stærkt fællesskab hvis du løber ind i problemer, så kig på hjemmesiden askUbuntu der er altid hjælp at hente. 

 

%d bloggers like this: