favorit Ubuntu Apps

De bedste Apps til Ubuntu

Når først Ubuntu er blevet installeret skal der altid tilføjes ekstra Apps, Man har forskellige Apps til forskellige formål. Så her er min Favorit liste af forskellige Apps.

1)  GUFW.

GUFW er den grafiske App der kan bruges i stedet for UFW som står for Uncomplicated firewall. Med GUFW er du fri for at bruge terminalen og indtaste kommandoer. GUFW er meget bruger venlig. Gufw er ikke installeret i Ubuntu, det skal du selv gøre.

2 ) ClamTK antivirus

Når du bruger ClamAV skal du indtaste kommandoer i terminalen for at scanne din computer, men det er lettere med en grafisk brugerflade som i ClamTK.

3 ) Google chrome browser

4 ) KeepassXC Password Manager

KeepassXC holder styr på alle dine password, der findes mange gode password managers bla. Lastpass og Bitwarden og mange flere. Det vigtiste er at du bruger en til dine password.

5 ) Synaptic

Synaptic er ikke til at undvære når det skal installeres forskellige Apps.

6 ) Gnome Tweak Tool (tilpasninger)

Gnome Tweak Tool bruges til at tilpasse bruger oplevelsen med extensions og andre forskellige tilpasninger i Gnome skrivebordet

7 ) Gdebi

Gdebi er en rigtig god App til at installere downloadede deb. filer med

8 ) Terminator the multiple terminal

Ubuntu Apps

Terminator multiple terminal er rigtig god, jeg bruger den rselv igtig meget da den er meget fleksibel, du kan opdele terminalen i flere vinduer hviket er meget praktisk indimellem.

9 ) Okular pdf reader

Ubuntu Apps

Okular er min favorit pdf reader til Ubuntu. Okular et crossplatform program der virker til Linux, Windows, MacOS og BSD.

10 ) Ksnip screenshot

Ubuntu Apps

Ksnip er et rigtig godt screenshot værktøj med masser af nyttige funktioner, foreksempel indsætte en pil eller overstrege tekst og oprette din egen tekst.

Mere fra Ubuntu

Linux er overalt

Faktisk bruger vi Linux hver dag uden vi tænker over det, da de fleste servere ofte er bygget på Linux. Mange smart tv’er og mange IoT Internet of Things kører også på Linux. Der er også computer-producenter, der sælger computere og laptops med præinstalleret Linux på.

%d bloggers like this: