Airtable database program

Airtable et godt database program

 

 

Airtable database program er et Cloud baseret program og virker på alle platforme Desktop – tablet – Smartphones

Airtable database program har en regnearks lignende brugerflade, men er bygget op om en relations database, og når du foretager ændringer  synkroniseres det øjeblikkeligt på alle dine enheder. Airtable henvender sig til personlig brug og små virksomheder.

Airtables hjemmeside

Airtable er virkelig et godt database program, som jeg selv bruger rigtig meget til at holde styr på mange ting også  er det utrolig let at bruge. Mange har lagt deres database op så man kan kopiere dem, så er du fri for at oprette en selv, men er klar til at gå igang med det samme. Men det er overhovedet ikke svært at opbygge sin egen databasen fra begyndelsen.

Når du har oprettet dig som bruger, kan du klikke på universe og se de brugere som har lagt deres database skabelon op. Der findes en gratis version og en betalings version. Jeg bruger selv den gratis version som dækker mine behov fuldt ud.

Foreksempel bruger jeg Airtable til min hjemmeside linuxground.dk hvor jeg hurtigt kan finde diverse koder,filer opslag og lignende frem. Jeg bruger også Airtable database program til at holde styr på mange  kommandoer til Linux terminalen. Jeg har også lavet en oversigt over hvilke Linux Distroer som jeg syntes er gode.

Og sidst men ikke mindst har jeg lavet en bog database over min kones bøger, sådan at hun kan stå nede i butikken og hurtigt slå op og se om hun har læst denne bog, hun har nemlig læst rigtig mange bøger og var ved at miste overblikket over alle bøgerne. Men nu er der styr på hvilke bøger hun har læst. Takket være Airtable.

Bogdatabase

 

 

 

Airtable understøtter disse programmer som ses på billedet herunder.

 

 

Du kan importere dit eget regneark og arbejde videre med det i Airtable. Du kan indsætte billeder ind i databasen og markere vigtige ting med forskellige farver alt efter hvor vigtige de er. Du kan oprette Event planlægning – produkt katalog – produkt planlægning – bog katalog – ferie planlægning – blog planlægning – restaurant planlægning – medarbejder oversigt – oprette kalender – dele databasen med andre brugere og hundrede andre ting, ja det er kun dig der sætter begrænsningerne. Du kan udtrække de data du har brug, få det vist som gallery, kanban, tabeller og meget mere.

Udsnit fra produkt katalog

 

 

Airtable databaseprogram

 

 

Her er en lærings video om hvordan du kommer igang med Airtable.

 

 

 

Der findes rigtig mange videoer på youtube om guides til Airtable, så hvis det er noget for dig er det bare med at komme igang.

Håber det har været inspirerende at se hvad Airtable er for noget. Jeg ved godt det ikke er et Linux program men syntes det fortjener at blive omtalt.

Mere fra rundt om Linux

 

 

 

 

%d bloggers like this: